Tisztelt fóti lakos!

 

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Fót településen a hivatal elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Olvasson tovább...

Helyettesítés bejelentése

Tájékoztatom az Önkormányzat és az ESZEI illetékeseit , hogy 2020. február 13.-án (csütörtökön) és február 14.-én (pénteken) a II. sz. gyermekkörzet rendelését továbbképzés miatt állandó helyettesemmel 

Olvasson tovább...

Fót város iskoláinak sportversenye Kosárlabda-bajnokság

A verseny célja: A kosárlabda sportág népszerűsítése a fóti iskolákban. Versenylehetőség biztosítása a gyermek, ifjúsági korosztályok számára.

Olvasson tovább...

Mindenkinek készít szja-bevallási tervezetet a NAV

A NAV mindenkinek elkészíti szja-bevallási tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akár egyéni vállalkozó. A változásokról, a teendőkről, a határidőről és az 1+1%-ról minden fontos információ megtalálható a NAV honlapján.

Olvasson tovább...

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

A villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet 10. § (1) bekezdése szerint a föld feletti vezeték biztonsági övezetében tilos olyan növényzet telepítése és tűrése, amelynek a magassága kifejlett állapotában meghaladja a 4 métert. Az NGM rendelet 13. § (2) bekezdése szerint a biztonsági övezetben fa vagy más növény akkor telepíthető, hagyható meg, ha véglegesen kifejlett állapotában – a 200 kV felett 300 kV névleges feszültségszintig – 4 méternél jobban annak legkedvezőtlenebb helyzetében sem közelíti meg az áramvezetőt.

Olvasson tovább...

A Helyi Érték Programban várjuk azon civil szervezetek pályázatait, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik, és helyi problémákra keresnek helyben adható válaszokat.

Olvasson tovább...

Kéményseprési kisokos

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

Attachments:
Download this file (pest.pdf)pest.pdf[ ]198 Kb

Olvasson tovább...

Kedves Ügyfeleink! Tisztelt fóti lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Fót településen 2019. december elsejétől változik a szelektív hulladék gyűjtés rendje.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosság!

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok helyéről és idejéről kaphatnak információt.

Az adatok tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás előre látható szüneteltetésének időpontjáról és időtartamáról társaságunk a továbbiakban is az üzletszabályzatban meghatározott módon értesíti érintett ügyfeleit.

Olvasson tovább...

Dr. Kovács Éva Zsuzsanna I. sz. Gyermek orvosi körzet rendelési idő változás (2019.10.21.-től) az alábbiak szerint alakul:

Hétfő: 11.00-13.00

Kedd: 12.30-15.30

Szerda: 8.30-11.30

Csütörtök: 11.00-14.30

Péntek: 11.30-15.30

 

Egészséges tanácsadás

Hétfő: 8.30-11.00