Tisztel Lakosság!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta az Igazgatóságot, hogy 2020. június 19-én, 2020. június 20-21-ig és 2020. június 22-én Rákospalota-Újpest - Veresegyház állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 71. sz. Budapest – Vácrátót – Vác vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Rákospalota-Újpest – Veresegyház állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbusz Fótfürdő megállóhelyet nem érinti.

Olvasson tovább...

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy mobil kormányablak busz érkezik Fótra!

 

2020. június 11. 9 – 16 óráig, helyszín: 2151 Fót, Vörösmarty tér 5.

Attachments:
Download this file (KAB busz plakát_06.11..doc)KAB busz plakát_06.11..doc[ ]1622 Kb

Olvasson tovább...

Tájékoztatjuk a fóti lakosságot, hogy 2020. június 02-tól a Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatal települési ügysegédjének ügyfélfogadási rendje újraindul, az alábbi ügyek intézésében nyújt segítséget:

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosok!

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/c.§ (1) bekezdése a) pontja értelmében szünidei gyermekétkeztetés keretében Fót Város Önkormányzata a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a tavaszi, nyári, őszi és téli szünetben.

Olvasson tovább...

TÁJÉKOZTATÓ

az adatkezelésről és a közérdekű adatigénylésről a vészhelyzet alatt

Olvasson tovább...

Helyi Építési Szabályzat módosítása állami főépítészi eljárás keretében

Fót Város Önkormányzata a 33/2019. (IX. 26.) önkormányzati rendeletével állapította meg Fót Város Helyi Építési Szabályzatát (továbbiakban: HÉSZ). Azonban a HÉSZ és a mellékletét képező Szabályozási Terv használata közben fény derült elírás miatti, valamint rajzi feldolgozásból adódó hibákra.

Olvasson tovább...

Helyi Építési Szabályzat módosítása egyszerűsített eljárás keretében

Fót Város Önkormányzata a 33/2019. (IX. 26.) önkormányzati rendeletével állapította meg Fót Város Helyi Építési Szabályzatát (továbbiakban: HÉSZ). A HÉSZ és a mellékletét képező Szabályozási Terv elkészültét követően több módosítási igény merült fel mind az Önkormányzat, mind a lakosság részéről.

Olvasson tovább...

IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ M2 AUTÓÚTON

Május 22. és május 27. között ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M2 autóút Sződligeti csomópontjának térségében.

Olvasson tovább...

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet 2020. május 18. napjától hatályos, amely eltérést enged az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény szabályaitól.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzat által kiadott önkéntes igazolványok lejárati határidejét meghosszabbítottuk 2020. 08.31-ig.

Önkénteseink továbbra is segítséget nyújtanak azoknak, akik erre igényt tartanak, keressék őket bizalommal.

 

 

Attachments:
Download this file (onkentesigazolvany.png)onkentesigazolvany.png[ ]427 Kb